bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
PRAVILNIK POVRNITEV IN VRAČIL

Če nismo določili drugače, Animirane Novoletne Čestitke kot digitalni izdelek oz. storitev naročene preko spletnega mesta novoletne-cestitke.si, po izvršenem naročilu in plačilu ni mogoče vrniti.

Če verjamete, da utemeljeno potrebujete vračilo, bomo to posebej obravnavali ter se dogovorili. V primeru odobrenega vračila, v določenem času povrnemo denar na vašo kreditno kartico oz. vaš bančni račun ter izdali dobropis. Odvisno od načina plačila je odvisna tudi hitrost, ko prejmete povrnjen denar, ta pri uporabi kreditnih karticah traja nekoliko dlje, tudi 14 ali več dni.

ZAPOZNELI ALI NEPREJETI POVRNJEN DENAR

Če še niste prejeli povračila, najprej preverite svoj bančni račun. Potem se obrnite na podjetje s kreditno kartico, lahko pa traja nekaj časa, preden bo vaše vračilo prispelo. Nato se obrnite na svojo banko. Pred objavo vračila je pogosto nekaj časa obdelave. Če ste vse to storili in še vedno niste prejeli denarnega nadomestila, nam pišite na info@novoletne-cestitke.si.

IZMENJAVE (ČE JE UPORABLJENO)

Animirane Novoletne Čestitke zamenjamo samo, če tehnično niso ustrezne, so okvarjene ali poškodovane na način, da je ne morete uporabiti. Če Animirano Novoletno Čestitko želite zamenjati za isti izdelek, nam pošljite e-pošto na info@novoletne-cestitke.si.